Baskılı Ondule Karton

Ondule oluklu mukavvalarin karton şekli ile en baz halini olusturur. Tek yuzlu oluklu mukavva ve karton oluklu tabakanin sadece bir yuzunun duz tabaka ile kaplanmasi ile olusturulan oluklu ve ay zamanda baskılı mukavva ondule karton olarak tanımlanabilir.
Pek çok dalga baskılı çeşitlerinden ondule karton üretilebilmekte ve tek yuzlu ofset baskili karton olarak piyasaya sunulmaktadır. Her Iki yuzune kagit monte edilerek  oluklu mukavva uretillmektedir.
Oluklu mukavvalar b dalga c dalga e dalga f dalga olarak uretilmektedir.
Ondule genellikle baskılı karton olarak yuksek hacimli ve buyuk ürünlerin ambalajlanmasinda tercih edilmektedir.
Bu nedenle mobilya firmalarin ozellikle ilk tercihidir. Havaleli büyük ürünlerin korunmasinda, depolama ve sevkiyatinda sarim ile ambalaj malzemeleri olarak tercih edilebildiği gibi arac yedek parca, yapi firmalari, aluminyum profil firmalari ve daha pek cok sektorun üreticileri baskılı ondule karton tercih etmektedir.

Ondüle yada piyasada anılan ismi ile ondüle karton genellikle ürün koruma kartonu olarak kullanılmaktadır. Kotan oluklu olarak İstanbul üretici fabrika olduğumuzdan baskılı her miktardaki ondüle karton talebinizi karşılayacak bir ondüle üretim altyapısına sahibiz. Uygun ve fiyat Yüksek kalitede ondüle üretimi yapmanın güvencesiyle ondüle ihtiyaçlarınızda yanınızdayız. 

Baskılı ondüle karton siparişi ve bilgisi için bize ulaşabilirsiniz.