Triplex adı verilen kolilerin en önemli özellikleri arasında ağır malzemeleri ustaca taşımaları yer almaktadır. Gelişmiş sistemlerimiz sayesinde en ihtiyaç duyulan koli tipi arasında yer alan triplex koli ürünümüzü hızlı ve seri bir şekilde üretebilecek alt yapı ve üst yapı kaynaklarına sahibiz. Üretimini gerçekleştirdiğimiz bu özellikteki kolilerimizi siparişlere uygun olarak kargo işletmeleri sayesinde müşterilerimize ulaştırmaktayız.

Triplex Kolinin Teknik Detayları

Triplex isimli kolilerimiz üretilirken oluklu mukavvadan oluşturulmaktadır. Böylelikle daha dayanıklı hale gelmekte ve daha ağır malzemeleri taşımada kolaylık sağlamaktadır. Bir koli çeşidi olan bu ürünümüz, iki koli kâğıdının arasındaki boşluğu, 3 katlı koli tabanına monte etmek ile sağlamlığını artırmaktayız. Ağır eşyaların taşınmasında ve ev taşınmasında kullanılan ürünümüzün imalatını kendimiz yapmaktayız. Genellikle büyük araçların içerisinde taşınması gereken, büyük, hantal ve ağır ürünlerin korunması için kullanılan bu karton kutularımız en sık tercih edilen ürünlerimiz arasında yer almaktadır. Yılların getirdiği bilgi birikimi ve uzmanlık sayesinde seri üretime geçtiğimiz triplex ürünümüzü istenen sayıda ve ebatta üretebilmekteyiz. Hem tabanı hem kapak kısmı korumalı olan kutularımızı dilediğiniz boyutta sipariş edebilirsiniz.

Sipariş Sayısı ve Üretimi

Seri üretim bandına sahip olduğumuz alan olan triplex ürünlerimizde dilediğiniz sayıda koli siparişi verebilirsiniz. Taşınırken zorlanılan tüm eşyalar için kullanılabilecek olan ürünlerimizin en büyük özelliklerinden birisi üst kısmında kapaklarının bulunmasıdır. Kolilerimiz büyüklüklerine göre fiyatlandırılmaktadır. Oluklu ve dalga mukavva teknolojisiyle ürettiğimiz kolilerimiz ile her eşyanızı güvenli ve korunaklı bir şekilde taşıyabilirsiniz. Üretiminde birinci sırada olduğumuz triplex ürünlerimizin satışını da uygun fiyatlarda sağlamaktayız. Müşterilerimizin ceplerini düşünürken kaliteden mahrum kalmalarını istemeyiz. Bu yüzden kaliteli malzemelerden ürettiğimiz oluklu triplex ürünlerimizi en uygun fiyattan satmaktayız.

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir